"SRAVNIĆEMO SA ZEMLJOM TEL AVIV" Svet na korak od velikog sukoba
EPA/HAITHAM IMAD

General iranske vojske Kioumars Hejdari izjavio je za novinsku agenciju Tasnim da Iran prati svaki potez Izraela, kao i da će svaka greška biti kažnjena, prenosi "Tajm of Izrael".

"Za svaku grešku neprijatelja sravnićemo Tel Aviv i Haifu sa zemljom po naredbi vrhovnog vođe", rekao je Hejdari, inače komandant iranskih kopnenih snaga. Dodao je da su dostignuća iranske vojske trn u oku neprijateljima.

"Jedinice kopnene vojske opremljene su preciznim i dalekometnim oružjem, a proširen je i domet dronova i operativnih projektila kopnenih snaga", istakao je on.

AMERIKANCI DALI ZELENO SVETLO, IZRAEL REKAO NE! Odbili da potpišu transfer protivtenkovskog odbrambenog sistema za Ukrajinu

Izjava iranskog generala stigla je nakon što je u ponedeljak otkriven izveštaj u kom je navedeno da su bezbednosne snage Tajlanda sprečile par pokušaja Irana da nanese štetu izraelskim i zapadnim vojnim ciljevima u Tajlandu.

"Tajms of Izrael" piše da se Iran navodno pokušavao osvetiti za nekoliko ubijstava svojih generala, uključujući i pukovnika korpusa Islamske revolucionarne garde.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading