"KLJUČNI TRAG" U ISTRAZI Krv na prstu devojčice pomoći će da se pronađu njeni roditelji
Foto: printscreen/facebook

Tani Šanks (32) nestala je sa svojim partnerom Horhe Luisom Agireom Astudiljom u Kankunu 2. maja,a njihova ćerka Adelin (2) pronađena je sama i bosonoga kako luta ulicom ispred crkve u Kankunu.

Rođaci su došli po dete, ali i dalje nema informacija o majci.

 

 

Istražitelji očajnički pokušavaju da reše slučaj, a postoje dva pravca istrage. Jedan je da je Šanks bila žrtva porodičnog nasilja i da je njen partner sada u bekstvu. Drugi ima veze sa "prljavim poslovima" Astudilja i mogućim vezama sa meksičkim kartelom, što je možda dovelo do njihovog nestanka.

Porodica Tani veruje da su primetili trag koji bi mogao da pomogne u istrazi.

Naime, brat nestale rekao je za Daily Mercury da bi fotografije devojčice mogle da daju neki trag jer su članovi porodice primetili su nešto što izgleda kao krv na prstu devojčice.

Rekli su da su u međuvremenu pregledali njene ruke i nisu pronašli tragove povrede.

 

 

- Pitali smo policiju da li je to prijavljeno ili zabeleženo kada je devojčica pronađena i da li je odeća koju je nosila testirana na DNK. Nismo dobili nikakav odgovor - rekao je brat nestale.

Pojavile su se i uznemirujuće poruke, za koje se veruje da ih je Šanks poslala uoči nestanka. Poruke su razmenjene u grupi prijatelja na WhatsApp-u. U porukama je Šanks napisala da se zaključala u sobi svoje ćerke kako bi pobegla od dečka, koji je navodno bio pijan i vikao je na nju.

U drugim porukama pisalo je o svom planu da bude finansijski nezavisna od Astudilja, jer je on navodno veoma nasilan. Policija nastavlja da traga za nestalim parom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading