DOKAZANI ANTISRBIN Medojeviću se povraća od Krivokapića - "Kako je produkt rada unutrašnjih organa postao ministar spoljnih poslova"
Foto: Printscreen

Članak, koji je objavio crnogorski portal "Borba", predstavlja Krivokapića u veoma lošem svetlu. Ovo su neki od delova koje prenosimo:

"Novi ministar spoljnih poslova Ranko Krivokapić u prvom javnom nastupu podsetio je na svoje ne baš blistave trenutke u političkoj karijeri tokom kojih je najviše vremena trošio na napade na Srbiju, SPC i srpski narod u celini", piše ovaj portal.

"Biće zanimljivo  vidjeti kako će dokazani antisrbin Krivokapić u narednom periodu slagati sa kolegama ministrima iz SNP-a koji su preuzeli na sebe obavezu da se u narednom periodu brinu o pravima Srba u Crnoj Gori i unapređenju njihovog položaja.

A možda ipak Krivokapić doprinese i sazrevanju SNP-a na isti način na koji bi volio da sazri spoljna politika Beograda", stoji u tekstu.

DOKAZANI ANTISRBIN Medojeviću se povraća od Krivokapića -

Foto: Twitter/printscreen

 

Medojević je podelio ovaj tekst na svom Tviter profilu, dodavši nekoliko emotikona koji označavaju povraćanje i napisao: "Kako je produkt rada unutrašnjih organa postao ministar spoljnih poslova".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Златокоса

06.05.2022 21:25

Лепо је приметио председник Србије да неки у региону желе да личе на Зеленског. Није тешко бити плаћеничком говно и нациста. Ја сам само реалистична када потврђујем његове речи. Јер регрутовање нацистичких плаћеничких гована који пљују по Србији и српском народу и СПЦ у региону није феномен од јуче.