OSVETA ZA SMRT SINA POSLE GODNU DANA Ubio majku svog deteta jer je bebu bacila u đubre
Facebook

La Donia Bogs (39) iz Vašingtona, koja je priznala da je bacila telo svoje mrtve bebe u kantu za smeće prošle godine, izbodena je na smrt, a za ubistvo je optužen 44-godišnji Karl Džonson, otac mrtvog deteta.

Kako je saopštila policija, ona je pronađena u ropcu nakon "očigledne ubodne rane" posle svađe prijavljene u kući u severoistočnom delu Vašintona u sredu ujutro.

Džonson, koji se suočava sa optužnicom za ubistvo drugog stepena, bio je otac dvomesečnog Kjona Džonsa, koji je nestao prošlog maja.

Kako su preneli američki mediji, Bogs je rekla zvaničnicima da se otkotrljala na bebu dok je bila pod uticajem anđeoske prašine i u panici izbacila njegovo telo.

- Spavao je na mojim grudima i kada sam se probudila, više nije disao, jer je bio tako mali. Imao je samo dva meseca. Bio je prevremeno rođena beba. Vratila sam se u kuću, uzela ćebe i njegovo sedište za auto, zamotala ga, iznela napolje i samo bacila u smeće - izjavila je prošle godine.

Policija je potvrdila da je Bogsova prvobitno bila optužena za ubistvo, ali su njene optužbe umanjene na "mešanje u doakze" jer posmrtni ostaci mlade Kjon nisu mogli da budu locirani. Navodno je čekala suđenje kada je ubijena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading