ZORAN MILANOVIĆ U JASENOVCU: Plenković je lažov koji ohrabruje ustašluk!
Foto: Printscreen

Ni ove godine neće biti zajedničkog odavanja počasti predstavnika vlasti i svih naroda žrtava logora Jasenovac. Iz Koordinacije jevrejskih opština ranije su potvrdili da će u Jasenovac ići sledeće nedelje, a na današnjoj komemoraciji neće sudelovati nezadovoljni što, kako navode, vlast još nije zabranila ustaško znamenje.

Milanović je s izaslanstvom podno spomenika "Cvijet" položio cveće i kamenčiće, a zasebni dolazak objasnio je juče rekavši da ne želi biti na komemoraciji s članovima Vlade jer "u jednom trenutku ohrabruju ustašluk, a potom se prave liberalima".

Pogledajte fotografije "civila" u uniformama terorističke OVK - Alo.rs

- Plenković je po svemu udbaš. Moram ih tako nazivati, oni to zaslužuju. Za mene je Plenković udbaš druge generacije. To je sve skupa jedno dno, to se ovde danas okuplja u 10 sati. Bio sam premijer, znam kako se može manipulisati. Premijer je jedan lažov. Ponoviću. Nakon one huljske, udbaške provokacije Plenkovća i njegovog klana, ja ne mogu i neću drugačije zvati svakoga ko legende Domovinskog rata dovede u vezu s Udbom. Takve ću osobe zvati udbašima. Kad mi netko govori o živcima, moji su dosta ledeni većinu vremena. Voleo bih da nisu - kazao je Milanović.



 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading