PALA ŽENA KOJA IMA MILA U ŠACI "Ona iza rešetaka, a Ðukanović puši cigaru i veseli se, ali..."
Foto: Youtube/Printscreen

Šef Informativne službe Nove srpske demokratije i funkcioner DF-a Petar Drašković rekao je danas da uhapšena bivša predsednica Vrhovnog suda treba da kaže sve što zna o najvećim aferama i pakovanju tzv. „dražnog udara“ liderima Demokratskog fronta.

Drašković je za podgoričku Prvu TV rekao da je Vesna Medenica bila „sudski krak kriminalne organizacije bivše vlasti“.

„Ona je bila ta koja je bila pokrivalica za sve one velike afere koje je radio DPS na čelu sa Milom Ðukanovićem. Ona je mnogo znala i ima njih sve u šaci, kako piše u skaj komunikaciji njenog sina, što znači da ona mnogo zna. Upoznata je sa svim velikim aferama, kao što je afera Telekom i treba sa tim da upozna nadležne organe i javnost šta je to što se dešavalo", naveo je Drašković.

Prema njegovim rečima, Medenica bi trebaloda kaže šta se dešavalo u tzv. aferi "državni udar" i kako se to pakovalo Demokratskom frontu i liderima tog saveza, pre svega od tužilaštva, pa SDT Milivoja Katnića, vrha bivše vlasti Mila Ðukanovića, pa sve do vrha sudskih instanci.

„Provereni ljudi“ bivše vlasti kao što je Medenica dolaze u situaciju da su sami.

"Ona sad završava iza rešetaka, a Ðukanović puši cigaru, veseli se i praktično na neki način slavi njeno hapšenje i stavljanje u zatvor“, kazao je Drašković

Istakao je da se mora saznati šta se dešavalo iz komunikacije njenog sina.

„Jasno je da je tu bila jedna organizovana kriminalna aktivnost koja je bila na štetu cele Crne Gore“, istakao je Drašković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
NN

19.04.2022 17:56

Milo ce svakog izdati da spasi sebe. Prvi dokaz je Sveto Marovic. Nije on radio za sebe koliko je za druge. Svima ovo treba da bude dokaz da se sklone od takvih i zastite sebe. Bolje reci,sa đavolom ne treba saradivati!

Zoran

19.04.2022 18:39

I ovaj milo je neonacista lopov server cigara droge i puno toga i njemu je odzvonilo