PROGOVORIO DOKTOR BELE KUĆE Bajden hitno mora da podnese ostavku
Tanjug/Ap

„Bajden ne zna šta se dešava s Ukrajinom. On ne zna šta se događa u vezi s bilo čim! On nije kognitivno sposoban da vodi zemlju. On mora da podnese ostavku pre nego što naša zemlja dodatno propati“, tvitovao je Džekson, prenosi „Serbian Times“.

- Cela zemlja gleda njegove mentalne i kognitivne probleme na izvol’te već više od godinu dana i većina ljudi zaista nema sumnje da se nešto dešava sa njim, da on nije kognitivno isti kao što je bio i, po mom mišljenju, nije sposoban da bude naš predsednik u ovom trenutku - rekao je Džekson u nedavnom intervjuu.

- Svaki put kada ustane i obrati se američkom narodu, njega ne gledaju samo Amerikanci, već ceo svet, i to je deo problema. Izgleda umorno, izgleda slabo, izgleda zbunjeno, nepovezan je i to šalje poruku slabosti u svet, koji to shvata - objasnio je.

- On ima 40 godina karijere, možete se vratiti u prošlost i pogledati ovog čoveka, tako da nije da nemamo s čim da ga uporedimo - rekao je Džekson, i dodao:

PROGOVORIO DOKTOR BELE KUĆE Bajden hitno mora da podnese ostavku

Tanjug/Ap

 

- Možete da se vratite i vidite, uvek je pravio greške, uvek je pravio pogrešne korake, ali nikada ovako. Ovo je nešto drugačije. Ovo nisu gafovi, ovo je nešto mnogo ozbiljnije - uveren je lekar.

Džekson smatra da je Bajdenova mentalna nesposobnost za funkciju „bila u potpunosti vidljiva tokom debakla u Avganistanu”, kao i da bi to moglo „da ubije više Amerikanaca” jer „nedostatak vođstva bi mogao da uvuče Ameriku u rat”.

Džekson je prethodno kritikovao Bajdena u januaru, nakon jedne od izuzetno neobičnih konferencija za štampu.

„Bajden je samo ignorisao pitanje o svom кognitivnom padu! Nešto nije u redu sa njim. Ovaj čovek nije kvalifikovan da bude predsednik! Zahtevam da odmah uradi kognitivni test. Previše je toga u pitanju, moramo da znamo!“, tvitovao je Džekson.

„Bajdenova ’konferencija za štampu’ je uznemirujuća i bizarna. Potpuno je odvojen od stvarnosti. On nema pojma šta se dešava. Ne iznenađuje što su ga držali zaključanog u podrumu. Ovo je sramota“, dodao je Džekson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
fefe

16.03.2022 17:05

heheheh to ste i zasluzili, da imate klovna za predsednika