BRAĆA UBILA OČUHA JER IM JE ZLOSTAVLJAO SESTRU Unakazili ga od batina - "glava mu je bila samlevena"
Tanjug

Ameriku je potresla još jedna priča o osveti pedofilu. Dva brata tinejdžera, i njihov drug, uhapšeni su nakon ubistva očuha koji je zlostavljao devetogodišnju devojčicu.

Njihov očuh Gabrijel Kvintanilja, već optužen za zlostavljanje dece, pipkao je svoju devetogodišnju kćerku. Njena polubraća su to saznala i skovala plan da ga kazne. Najpre su Alehandro (18) i Kristijan (17) pretukli očuha pedofila u prikolici u kojoj su živeli zajedno u Faru, u američkoj državi Teksas.

Kvintaniljo je potom pobegao, da bi ga braća zajedno s drugom Huanom Melendezom pronašla u obližnjem naselju, gde su ga opet tukli. Ostavili su ga krvavog, ali su ga nekoliko sati kasnije zateklli kako sam tetura ulicom i tu su mu presudili. U policijskom izveštaju se navodi da su trojica mladića Kvintanilju tukla bokserima sve dok nije izdahnuo.

"Čoveku je glava izgledala kao kaša, kao da je samleven. Koristili su metalne boksere, a potom su njegovo telo stavili u kamionet i bacili u jednom zabačenom polju", navodi izvor iz policije.

Braća i njihov drug optuženi su za prvostepeno ubistvo pred sudom u Teksasu.

Komentari (1)

Loading