GLUPI KUČKIN SIN! Bajden gubi kontakt sa realnošću, opsovao novinara (VIDEO)
Foto: Printscreen

Američki predsednik Džo Bajden uhvaćen je kako na jednom događaju u Beloj kući psuje novinara Foks njuza nakon što mu je ovaj postavio pitanje o uticaju rasta inflacije na ovogodišnje izbore za Kongres.

Izlazeći sa sastanka Bajdenovog Konkurencijskog veća, Foksov dopisnik iz Bele kuće Piter Dusi doviknuo je da li može da postavi pitanje u vezi sa inflacijom i da li je to politička odgovornost.

INCIDENT NA FILIPINIMA Povređeno sedam pripadnika američke ratne mornarice - Alo.rs

"To je velika prednost, više inflacije", sarkastično je odgovorio Bajden, verovatno nesvestan da mu je mikrofon još uvek uključen. "Koji glupi kučkin sin", dodao je.

 

 

Američke potrošačke cene u decembru su značajno porasle, zabeleživši najveći godišnji rast inflacije u gotovo četiri decenije. Ni sat vremena nakon incidenta Bajden je Dusija navodno nazvao na mobilni i objasnio mu kako "ono nije bilo ništa lično".

Tramp je bio poznat po verbalnim napadima na novinare

Bajden je pre godinu dana obećao da će zauzeti čvrst stav prema svakom, i najmanjem znaku nepristojnosti među članovima svoje administracije.

"Ako ikada budete radili sa mnom i čujem da ste se prema kolegama odnosili s nepoštovanjem i omalovažavanjem, obećavam vam da ćete istoga časa dobiti otkaz, bez ikakvih ako, i ili ali", kazao je Bajden saradnicima prilikom virtualne ceremonije polaganja zakletve. "Svako ima pravo na poštovanje i dostojanstvo", dodao je tom prilikom.

Srbin se utopio u Australiji. Pokušao da spase ćerku koju su nosili talasi - Alo.rs

Bajdenov prethodnik, republikanac Donald Tramp, bio je poznat po verbalnim napadima na novinare. Dusi dugo prati Bajdena i često mu postavlja skeptična i kritička pitanja. Konzervativno naklonjeni Foks njuz kritički se odnosi prema Bajdenu i demokratama.

 

Komentari (0)

Loading