UBIO PETOGODIŠNJU DEVOJČICU NA SKIJANJU! Nesrećno dete nije imalo šanse!
Rina

Prema navodima britanskih medija, nesrećno dete je bilo na stazi na drugom času skijanja kada je na nju ogromnom brzinom naleteo muškarac, zbog čega je ubrzo potom uhapšen zbog ubistva. Devojčica, kako je preneseno, zbog izuzetno teških povreda nije imala šanse da preživi i preminula je na putu do bolnice. 

UGAŠENA SU DVA MLADA ŽIVOTA! Ovu su fudbaleri koji su poginuli u blizini Vršca!

Tragedija se dogodila u luksuznom rizortu Flen, smeštenom na oko 80 kilometara od švajcarskog grada Ženeve. Malena Ofelija je sa porodicom živela u tom gradu. 

Inače, neposredno pre nego što je stradala bila je na času skijanja sa još četvoro dece koja su stajala nedaleko od instruktora na samoj ivici piste.   

- Reč je o čoveku koji je očigledno bio dobar skijaš, volontirao je kao vatrogasac, ali očigledno je išao ogromnom brzinom - naveo je tužilac iz obližnjeg Bonevila i otkrio da će se protiv muškarca voditi postupak za ubistvo, pre svega zbog ugrožavanja bezbednosti.

Zaprećena kazna je više od pet godina robije, kao i novčana kazna od oko 65.000 evra.

JEZIV ZLOČIN U HRVATSKOJ! Ubio roditelje, pa se predao policiji

Mediji prenose da je porodica malene Ofelije u izuzetno teškom stanju i da se trenutno radi na pronalaženju psihološke podrške za njih, pre nego što stignu nazad u Ženevu. 

Inače, najveća dozvoljena brzina na deonici gde je dete ubijeno je 48 kilometara na sat, ali se muškarac kretao mnogo brže od toga.

Komentari (0)

Loading