TRAMP UZDRMAO ESTABLIŠMENT U VAŠINGTONU Radikalne demokrate pretvaraju Ameriku u komunističku zemlju (VIDEO)
Tanjug

Tokom mitinga, prvog ove godine, Tramp je ponovio staru pesmu - da je on pobedio na izborima i da demokrate žele da naprave komunističku državu od SAD. Njegov govor su burno pozdravile hiljade okupljenih pristalica.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Iran objavio animirani snimak atentata na Trampa

- Gotovo je s tim da političari u Vašingtonu kontrolišu vaše živote. Gotovo je sa nametanjem - rekao je Tramp. "Radikalne demokrate žele da pretvore SAD u komunističku zemlju", dodao je.

Ponovio je da je pobedio 2020. na izborima za predsednika i poručio: Ne možemo im dopustiti da se s time izvuku!

"Ovde vlada 'parti' atmosfera", rekao je Frans presu jedna od okupljenih. "Ovo je poput MAGA (Trampov izborni slogan 'Učinimo Ameriku ponovno velikom') Vudstoka. Rodoljubi širom zemlje okupili su se zbog opšteg dobra za zemlju. Mi volimo našeg predsednika", dodao je.

ZVANIČNO Donald Tramp lansirao sopstvenu društvenu mrežu!

Dženifer Vinterbauer, koja je među prvima došla na skup, rekla je da je tu kako bi čula "istinu" od Trampa. "On uvek govori istinu o svemu. O ekonomiji, stanju u svetu, SAD-u", dodala je.

Skup u Florensu, Arizona prvi je Trampov skup od oktobra. Uoči pobede na izborima 2016. i tokom predsedničkog mandata na njegovim skupovima se okupljalo desetine hiljada ljudi, ali su u poslednje vreme njegovi mitinzi sve slabije posećeni.

Frans pres navodi da je subotnje okupljanje prikupilo manje ljudi nego inače.

Tramp, kome je zabranjeno korišćenje Tvitera, njegove glavne platforme za obraćanje javnosti, mnogo je manje uključen u američku politiku od poraza na izborima.

Međutim, uticajan je u Republikanskoj stranci i, kako navodi AFP, podržavanje njegovih teorija ili barem nedistanciranje, često je nužno za opstanak republikanskih kongresmena i drugih zvaničnika.

TRAMP PORUČIO Bajden je totalno podbacio

Tramp se retko pojavljivao u većim medijima od kada nije predsednik, ali je prošle sedmice dao intervju za Nacionalni javni radio (NPR) tokom kog je pozvao ljude da se vakcinišu protiv korone, šeo je izazvalo žestoke kritike dela njegovih pristalica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading