SLIKOVNICA PUNA GOLOTINJE U NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA Roditelji u Hrvatskoj su se šokirali kada su videli poklon (FOTO)
Foto: RINA

U Opštini Brodski Stupnik, prošlog vikenda tokom adventskog slavlja, dogodila se nesvakidašnja situacija koja je napravila opštu pometnju.

Oko 200 dece je tada dobilo poklon pakete od Deda Mraza. U njima su bili neizostavni slatkiši, ali i strip s neprimerenih sadržajem. Kako navode tamošnji medijji, radi se o slikovnici "Sillage Brazda od vatre i pepela".

A ljutiti roditelji javili su se medijima i poslali im fotografije iz stripa u kojem se glavnoj junakinji vide grudi.

Oko 200 dece prošlog vikenda je povodom adventskog slavlja u opštini Brodski Stupnik dobilo poklon pakete sa stripom u kom se nalazi eksplicitni sadržaj.

Ljutiti roditelji su odmah reagovali i poslali fotografije. Hrvatski mediji navode da su od šokiranih roditelja dobijalii fotografije iz stripa u kom glavna junakinja ne nosi gornji deo odeće, te joj se vide grudi. I pre nego što se načelnik oglasio oko ovog incidenta, Opština se javno izvinila na Fejsbuku.

"Opština Brodski Stupnik se izvinjava roditeljima i deci što su se u pojedinim paketićima Deda Mraza nalazile slikovnice (stripovi) neprimerenog sadržaja deci tog uzrasta", stoji u objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading