UŽAS TOKOM BOŽIĆNE MISE U MOSTARU Dve žene gorele, vatrogasci stigli kasno!
Alo!/M. Š.

 

Dve žene su stradale u požaru koji je u petak kasno uveče zahvatio porodičnu kuću u Ulici Bariše Smoljana u Mostaru, nedaleko od mostarske katedrale gdje se u to vreme održavala ponoćna božićna molitva za vernike koji taj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru. 

Kako su za Klix.ba rekli u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Mostar, požar je prijavljen u 00:06 sati i odmah po dojavi ekipe su izašle na mesto nesreće, gde su se s vatrom borile sve do 02:15. Nažalost, unutrašnjost kuće je izgorela gotovo u potpunosti, pa ženama nije bilo spasa. 

Prema navodima spasilačkih ekipa, stradale osobe su bile starije životne dobi, a jedna je bila nepokretna. Kako se veruje, najverovatnije su se ugušile od dima i dežurni lekari iz Hitne medicinske pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Na mesto događaja su izašli odmah i policijski službenici koji su osigurali mesto nesreće.

Uzrok požara zasad nije poznat, a više informacija biće poznato nakon što policijski službenici PU Mostar obave uviđaj. O svemu je upoznat i dežurni tužilac koji će sprovesti detaljnu istragu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading