NIŠTA IM NIJE SVETO! Na Badnji dan Milanović i Plenković nastavili prepucavanje, od sramotnih reči stide se i Hrvatska i region
Alo

Milanović, koji drugi dan boravi na Kosovu i Metohiji, Badnji dan provodi sa pripadnicima Hrvatskih oružanih snaga u okviru misije KFOR, gde je odgovao na pitanja novinara.

- On se hijerarhijski postavio iznad mene. Ja sam stariji, dva dana. Štetimo ugledu njega i njegovih privatnih aranžmana s njegovim ljudima - kazao je Milanović i upitao kojem međunarodnom ugledu šteti i da li je to zbog izjava o BiH.


- Ovo će biti teška godina za Hrvate u BiH - kazao je Milanović ne šireći tu temu.

- Ako sam ja štetočina, ja sam onda najponosnija štetočina i podićiću ću sebi spomenik trajniji od mjedi - odgovorio je Milanović premijeru, preneli su hrvatski mediji.

Milanović je komentarisao i pucnjavu ispred Banskih dvora oktobra prošle godine u kojoj je ranjen jedan policajac, rekavši da to nije desni ekstremizam, već čin sumanutog mladića od 20 godina.
Uprkos naporu vlade da to tako predstavi, kaže Milanović i dodaje da Plenković zapravo "želi da mu (glavna državna tužiteljka) Šipek kaže da mu je guzica ugrožena".

- Nije taj mladić bio u ćeliji Al Kaide. Nije ni pratio Plenkovića, jer da jeste znao bi da Plenković u 8 sati nije na poslu - naveo je Milanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading