NESREĆA U AUSTRALIJI Vetar podigao dečaka 10 metara u vis: Preživeo je pakao,  kad se probudio iz kome zatražio je parče pice, hrabog mališu tek čeka oporavak
Foto: Screenshot/YouTube

Sedeći u svom bolničkom krevetu sa pola obrijane glave, pričvršćenim cevima i blagim osmehom, Deklin Braun je uslikan kako jede parče pice.

Incident sa zamkom na naduvavanje u osnovnoj školi na Tasmaniji do sada je odneo šest života

Ujak učenika Deklina Brauna, objavio je fotografiju dečaka koji se oporavlja u bolnici

Mladi Tasmanac povređen je u nesreći  u osnovnoj školi Hilkrest u kojoj je prošle nedelje poginulo šest njegovih drugova iz razreda.

Tokom proslave završetka škole, nalet vetra je podigao zamak na naduvavanje i nekoliko zorb lopti u vazduh, zbog čega je devetoro dece palo sa visine od oko 10 metara.

Foto: Screenshot/YouTube

 

Dvoje dece su i dalje u bolnici Rojal Hobart nedelju dana nakon incidenta, ali su premeštena sa intenzivne nege i oboje su u stabilnom stanju.

Deklinov ujak, Dejvid Best, oglasio se na društvenim mrežama kako bi saopštio porodici i prijateljima da je njegov mali nećak bio deo tragičnog događaja i da je „prošla jedna teška nedelja“.

„Izdržao je paklenu borbu i sada je budan, a pred njim je dug put. Bravo mali čoveče i uživaj u omiljenoj pici. Ponosan sam na tebe, ostani jak i vidimo se uskoro. Srce mi se još uvek slama za porodice koje su izgubile svoje najmilije," napisao je Best.

Komentari (0)

Loading