MAKRONOVA ŽENA BILA MUŠKARAC?! Brižit je navodno rođena kao Žan Mišel
AP/Patrick Semansky

Najnoviji trač koji se pojavio u toj zemlji tiče se nje, odnosno njenog rođenja. Kako se navodi, Brižit je rođena kao Žan Mišel Trožneu, odnosno muškarac. Ovaj trač je lansirao jedan desničarski časopis, koji tvrdi da je to otkriveno nakon trogodišnje istrage, te da su ovu „neospornu činjenicu“ potvrdili „mnogi stručnjaci“.

Novinarka Nataša Rej, za koju se navodi da je istraživala tvrdnje, dala je intervju medijskoj kući Amandine Roj o ovoj teoriji, koji je trajao skoro četiri sata, pre nego što je izbrisan sa Jutjuba i pogledan 470.000 puta.

Zanimljivo je da se bizarna glasina u Francuskoj pojavila samo nekoliko meseci uoči sledećih predsedničkih izbora u aprilu sledeće godine, na kojima će prema dosadašnjem istraživanju javnog mnjenja, iako još nije službeno proglasio svoju kandidaturu, Makron da osvoji drugi mandat.

Brižit (68) je od svog supruga starija 24 godine, što je do sada bilo povod za brojne tračeve, ali najnoviji je, ipak, otišao najdalje. „Le Figaro“ navodi da Brižit Makron namerava da pokrene pravni postupak i da podnese tužbu protiv pokretača ovog trača.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading