ILON MASK IM REKAO ISTINU U OČI: Kakvi virusi, ovo je najveća opasnost za ljudski rod (VIDEO)
Tanjug/Ap

U vatrenom intervjuu, koji je emitovan u utorak uveče, Mask je protestovao zbog pokušaja otkazivanja komičara Dejva Šapela i rekao da je ''virus voke ideologije verovatno jedna od najvećih pretnji modernoj civilizaciji''.

-Trebalo bi da bude u redu biti duhovit. Voke ideologija u suštini želi da komediju učini ilegalnom, što nije kul - rekao je milijarder.

Potom se zapitao: "Da li želimo društvo bez humora koje je jednostavno prepuno osuda i mržnje?"

- U suštini, voke ideologija izaziva podele, isključuje i mrzi. U osnovi daje zamah zlim ljudima... štit ih da budu zli i okrutni, oklopljeni lažnom vrlinom - dodao je, prenosi RT.

Tokom intervjua, Mask je takođe napao i CNN usred vesti da je jedan od producenata mreže Džon Grifin optužen za niz šokantnih seksualnih zločina ovog meseca.

Nakon što je jedan od voditelja sugerisao da bi Mask ''mogao da bude na CNN-u upravo sada“, što je ''prava novinska organizacija“ za razliku od Babilon Bi-ja, Mask je odgovorio da pretpostavlja da nije dovoljno preverzan.

Grifin je uhapšen samo nekoliko dana nakon što je CNN otpustio voditelja Krisa Kuoma zbog optužbi za seksualne zloupotrebe i istrage o njegovom pokušaju da odbrani brata od sličnih optužbi za uznemiravanje.

Pravni analitičar CNN-a Džefri Tubin takođe je stavljen na odsustvo prošle godine nakon što je uhvaćen kako masturbira tokom onlajn sastanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading