AUSTRALIJSKU MINISTARKU ZDRAVLJA NAPAO OGROMAN PAUK NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Našalila se izgovorivši imamo kovid i pauke!
Facebook

Australijska ministarka zdravlja Jvete Daf održala je konferenciju za medije na kojoj ju je napao pauk lovac.

Australijska ministarka zdravlja Jvete Daf održala je konferenciju za medije u Kvinslendu, no nije ni slutila da će je u tome omesti jedan ogromni pauk lovac.

Ministarka je govorila o najnovijim korona-brojkama, a zatim joj je jedan od novinara doviknuo: "Ministarka, na vama je ogroman pauk!"

Daf se trudila da ostane staložena te je samo rekla: "Može li, molim vas, neko da skloni tog pauka?" Osoba iz njenog osoblja uhvatila se u koštac s paukom, a ministarka se za to vreme čak i našalila s novinarima, rekavši im da im sada 'pokazuje kako smirena može biti'.

"Nastavi ću da govorim kao da nemam pauka na leđima, ali me upozorite ako mi dođe blizu lica", poručila im je ministarka. Uskoro je pauk uklonjen s konferencije, a australijska ministarka je zaključila: "Imamo kovid i pauke!"

Pauk lovac pripada skupini velikih pauka čije noge mogu doseći i do 15 centimetara u dužinu. Mogu biti otrovni, ali nisu skloni ugristi pa se iz tog razloga ne smatraju opasnima, piše BBC.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading