Ovo je vozač makedonskog autobusa koji se zapalio u Bugarskoj!
Printscreen

 

Vozač Ljupčo Zafirov bio je za volanom makedonskog autobusa koji se juče ujutru zapalio na autoputu u Bugarskoj kada je stradalo 46 ljudi

Bugarski mediji su od početka spekulisali da je nesreća najverovatnije "greška vozača" jer je išao brzinom većom od 100 kilometara na sat i jer "ne postoji ni milimetar traga kočenja", kako su saopštili tamošnji zvaničnici. Prema njihovom scenariju, on je izgubio kontrolu nad autobusom, nakon čega je vozilo udarilo u obližnju bankinu i zapalilo se zbog posledica udara.

Druga mogućnost je da je pukla guma na autobusu i da vozač nije mogao da obuzda vozilo koje je potom udarilo u bankinu, posle čega je buknuo požar.

Međutim, pojavili novi detalji ove užasne tragedije.

Naime, više izvora je izrazilo sumnju da je autobus prevozio švercovano gorivo, ali i pirotehniku za predstojeće novogodišnje praznike, što je izazvalo požar kobnih razmera nakon udara autobusa u bankinu. 

Inače, vozač je pre tragedije zasutavio autobus na jednoj benzinskoj pumpi, gde su se on i putnici na kratko okrepili i potom nastavili dalje.

Bonus video:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading