MAJKA DROGIRALA I UGUŠILA PETORO DECE  Izjavila je da je to izazvala fotografija njenog bivšeg muža
Printscreen

Majka iz Nemačke koja je ubila svoje petoro dece nakon što je videla fotografiju bivšeg sa novom ženom, dobila je doživotnu kaznu zatvora.

Kristijana K. drogirala je ćerke Melinu (1), Leoni (2), Sofi (3) i sinove Tima (6) i Luku (8) u septembru prošle godine i onda ih ugušila i udavila u kadi. Njihova tela je potom vratila u krevete.

Njen najstariji sin, 11-godišnji Marsel preživeo je jer je bio u školi ali je sudu rekao da mu je majka naredila da sa njom skoči pod voz. Odbio je i otišao u kuću svoje bake, dok je Kristijana skočila pod voz u Dizeldorfu, ali je preživela.

Sud u gradu Solngenu danas ju je osudio na minimum 15 godina zatvora ali je isključio mogućnost njenog puštanja na slobodu posle toga, navodi Dejli mejl.

Tužilaštvo je navelo da se Kristijana pretvarala da živi u idiličnom braku sa trećim suprugom i da je izigravala savršenu majku ali ju je malo pre jezivog zločina suprug ostavio i fasada koju je gradila se "srušila".

 

 

 

Kristijana je ostala sama sa šestoro dece, od kojih je četvoro iz braka sa trečim mužem, a katalizator ubistva bila je fotografija koju je njen bivši postavio na Fejsbuku sa novom partnerkom.

Tužilaštvo navodi da u tom trenutku "deca nisu imala nikakvu funkciju" u Kristijaninom životu i da je ona, pre nego što ih je ubila, poslala bivšem suprugu poruku da više nikada neće videti svoju decu.

Verujuje se da je Kristijana sipala sedative deci u doručak kako bi ih umirila dovoljno da može lako da ih ubije. Neku je ugušila a neke udavila u kadi, umotala njihova tela u peškire i vratila u krevete.

Kada se njen 11-godišnji sin vratio kući iz škole zatražila je od njega da sa njom skoči pod voz a kada je odbio, poslala ga je babi koja je obavestila policiju i rekla da je za sudbinu svoje unučadi saznala direktno od ćerke.

Hitna pomoć je prekasno stigla a Kristijana se bacila pod voz i preživela, sa teškim povredama. Prvobitno je policiji rekla da im je u kuću upao maskirani napadač koji je nju vezao a ubio joj decu, ali nije mogla ništa od toga da dokaže.

Psihijatar je pregledao Kristijanu pre suđenja u utvrdio da je u stanju da prati suđenje i snosi krivičnu odgovornost.

Njen slučaj je izazvao ogromnu pažnju u Nemačkoj gde su je prozvali "todesmutter" (mrtva majka).

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading