SMRTONOSNA PUCNJAVA U KUĆI GRADSKE ODBORNICE Komšija otišao ranije sa zabave: "Nije mi se svidelo, bilo je mračno i svi su nosili crno! (VIDEO)
Printscreen

Policija u severnoj Kaliforniji pokrenula je istragu o pucnjavi u subotu u kući jedne članice gradskog veća kada je ubijena jedna, a tri osobe su ranjene.

Policijska uprava grada saopštila je da se pucnjava dogodila posle ponoći tokom velike zabave u bašti kuće Rebeke Armendariz, koja je inače članice gradskog veća Gilroja.

"San Francisko hronikl" prenosi da je policija saopštila da je jedan osumnjičeni ubio čoveka u kući i ranio još tri osobe koje su prebačene u lokalnu bolnice.

Nije navedeno ime ubijenog čoveka niti bilo koga od povređenih, ali se zna da dve od tri ranjene osobe imaju povrede opasne po život.

Komšije su u subotu uveče rekle za "NBC Bay Area" da se u kući u vreme pucnjave održavala zabava povodom Noći veštica.

Rosalio Pineda, koji živi u komšiliuku je izjavio da je prisustvovao kostimografskoj zabavi u petak uveče, ali da je otišao rano.

-Bio sam tamo svojim 10-godišnjim sinom kada sam video nešto što mi se nije dopalo“, rekao je.

-Bilo je previše mračno i svi su bili obučeni u crno.

Komšije su prijavile da su čule pucnjavu  i dodale da je ulica bila toliko krcata automobilima da su pripadnicima prve pomoći bilo teško da dođu do žrtava.

Komentari (0)

Loading