DETALJI HORORA U BOLENU Specijalne ekipe jure ubicu: Unuk osumnjičen da je dedi odsekao glavu?
EPA

Svetski mediji pod oznakom HITNO javili su da je u stanu u jednoj od zgrada u Bolenu pronađen obezglavljeni muškarac kome je izvađena utroba. Kako javljaju francuski mediji radi se o starijem muškarcu, a za napad je navodno osumnjičen njegov unuk za kojim se traga.

Policija je objavila fotografiju muškarca, koji je osumnjičen za ovo ubistvo. Kako su naveli radi se o osobi staroj oko 37 godina koja je imala obučeno crnu majicu i šorc, a u ruci je držala nož. U toku je opsežna policijska potraga za osumnjičenim.

U potrazi za njim angažovani su policijski specijalci i helikopter koji potražuje okolinu grada. Policija je isključila mogućnost da je ovo svirepo ubistvo povezano sa terorizmom, niti se vodi kao takvo.

Policija je stanovnike Bolena upozorila da je osumnjičeni muškarac naoružan i opasan i da budu pažljivi, kao i da ako ga primete hitno obaveste Žandarmeriju.

Trenutno je nagažovano ukupno 85 policajaca, koji su oko grada postavili kontrolne punktove i svakoga proveravaju.

Francuski mediji takođe podsećaju, da se ličan zločin dogodio pre samo nedelju dana, 13. oktobra kada je obezglavljena žena pronađena u svojoj kući u primorskom letovalištu u Erou.

Optužen za ovo ubistvo nekoliko dana kasnije bio je 51-godišnji muškarac, bivši suprug žrtvine kućepaziteljke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading