IZGLEDATE JAKO UKUSNO, BAŠ BIH VAS POJEO! Zastrašujuće ispovesti kanibala od kojih se ledi krv u venama
Youtube/Printscreen

Ottis Toole je bio serijski ubica koji je ubijao između 1960. i 1980. godine i bio je neko vreme pomagač slavnom serijskom ubici Henryju Leeu Lucasu. Terorisali su ljude na Floridi. Iako je Ottis ispričao različite priče o ubistvima, činjenica je da je prvi put ubio dok je imao 14 godina. Tvrdio je da je ubio više od 100 ljudi.

Odgajan je u porodici u kojoj je bio zlostavljan, a kasnije će tvrditi da su ga silovali komšija i sestra. Tvrdio je i da je njegova baka bila sotonist i da mu je dala nadimak "vražje dete". Ona mu je navodno pokazala neke rituale kao što je pljačkanje grobnica i samoozleđivanje.

Kasnije je pronašao inspiraciju u tome, a budući da je imao niski IQ trebao je pomoć Lucasa kako bi ostao neotkriven. Lucas je kasnije ispričao da je Toole njegove žrtve pekao na roštilju. Kada su Toolea pitali je li zaista jeo ljude, on je odgovorio: "Izgledate prokleto ukusno, da imam nož, prerezao bih vam grlo i popio malo krvi".

Jednom je prilikom rekao da je ljude jeo samo kako bi uštedio novac namenjen za hranu. 

To je jedini obrok koji me može zadovoljiti

Joachim Kroll, relativno nepoznati nemački serijski ubica, sejao je teror između februara 1955. i jula 1976. godine. Navodno je ubio 14 ljudi. Kroll je rekao da možda ima još žrtava, ali da ih se ne seća. On je 1995. nožem ubio devojku (19) i raskomadao je. Kroll je kanibalizovao skoro svaku svoju žrtvu. Isekao im je komade mesa i pojeo ih. Skinuo je sve žrtve, silovao ih nakon smrti i odsekao im delove tela.

Rekao je da je ubijao ljude i jeo njihovo meso jer je to bio jedini obrok koji ga je mogao zadovoljiti. Otkriven je nakon što je ubio devojčicu (4). Policija je ispitivala komšije, a onda im je jedan rekao da su cevi začepljene. Rekao im je i da je pitao Krolla da li zna šta ga uzrokuje, a on mu je rekao: "Odvažnost."

Policija je pronašla creva devojčice u cevima, a u Krolovoj kući otkrili su ruke koje ključaju u ključaloj vodi. Kao i Toole, Kroll je imao nizak IK. Pretpostavlja se da je policiji trebalo toliko vremena da ga pronađe jer su pretpostavili da je ubica neko mnogo inteligentniji, a takođe su pokušavali da nađu smisao u ovom bizarnom činu.

 

Ženama grizao bradavice

 Andrei Chikatilo je bio ubica u Sovjetskom Savezu. Prvu žrtvu (9) ubio je 1978. godine. Biće uhvaćen deset godina kasnije. Na ubistvo ga je navela činjenica da nije mogao da izvrši seksualni čin. Nije mogao imati odnos sa suprugom, pa je apetite zadovoljio nasiljem i mučenjem.

Na suđenju je priznao da je ubio 56 ljudi. 1981. godine u biblioteci je upoznao devojku (17). Zadavio ju je i odgrizao joj bradavice. Često je uklanjao matericu i bradavice na grudima devojaka i žena i tvrdio da je uživao u njihovom ukusu. Nekim žrtvama je odgrizao jezik. Pogubljen je u februaru 1994.

"Baka Jack Trbosjek"

Tamara Samsonova, penzionerka iz Rusije, godinama živi skromno u svom stanu u Sankt Peterburgu. Niko je nije smatrao opasnom. A onda je otkriveno da je starica ubica. Penzionerka zvana „Baka Džek Trbosek“ vodila je dnevnik u kojem je priznala najmanje deset ubistava u poslednjih dvadeset godina.

Tamara je žrtvama odsekla glave i raskomadala im tela. Bivša hotelska radnica, vodila je dnevnik na ruskom, engleskom i nemačkom jeziku i držala ga na polici sa knjigama o „crnoj magiji“ i astrologiji.

Otkrivena je nakon što su nadzorne kamere snimile delove tela starije žene koje su nosili u torbama. Policija ju je uhapsila nakon što je pronašla telo žene bez glave (79). Reč je o Valentini Ulanovoj o kojoj se brinula Tamara. Telo je pronađeno u blizini jednog ribnjaka u Sankt Peterburgu.

Muško telo bez glave, ruku i nogu pronađeno je na istom mestu pre 12 godina. Vizit kartu ubijenog čoveka pronašli su u stanu penzionera. Priznala je bar još jedno ubistvo. Policija veruje da je ubila i svog muža, koji je nestao 2005. U ženskom stanu policija je u kupatilu pronašla testeru, nož i tragove krvi.

Presekao sam joj vaginu i pojeo je

IZGLEDATE JAKO UKUSNO, BAŠ BIH VAS POJEO! Zastrašujuće ispovesti kanibala od kojih se ledi krv u venama

Youtube/Printscreen

 

Arthur Shavcross je ubio 14 ljudi između 1972. i 1990. godine. Prve žrtve su dvoje dece u državi Nev Iork. Godine 1990. osuđen je za ubistvo deset prostitutki. Divljački je raskomadao svako telo.

- Samo sam uzeo nož i presekao ga od vrata do anusa. Presekao sam joj vaginu i pojeo je to - rekao je jednom Arthur Shavcross.

Priznao je da je postao kanibal tokom Vijetnamskog rata. Dao je nekoliko intervjua tokom svog života i otvoreno govorio o svojim ubistvima. Osuđen je na doživotni zatvor i umro 2008.

Držao je ljudske glave u frižideru

Jeffrei Dahmer je jedan od najpoznatijih ubica kanibala. Dobio je nadimak Milvaukee Cannibal. Između 1978. i 1991. ubio je 17 mladića i dečaka. Drogirao ih je, zadavio, a zatim imao seks sa mrtvim telima.

Kada je policija ušla u njegov stan, pronašli su delove tela, skelete, fotografije golih muškaraca, delove tela u frižideru i veliko plavo bure u kojem je „topio“ tela. Kasnije je tvrdio da je pojeo tela jer je imao osećaj da će tako zauvek ostati deo njega.

Policija je u njegovom stanu pronašla i nekoliko ljudskih glava. Neki su bili u frižideru, a neki u zamrzivaču. Dobio je doživotnu robiju. Ubio ga je drugi zatvorenik.

Ubio je devojčicu i napisao pismo majci

 Albert Fish je ubio devojčicu (8) i pojeo njeno telo u roku od devet dana. Ludi ubica je provalio u kuću u kojoj je živela devojčica i prvo je pomislio da ubije njenog brata (18), a zatim je odlučio da je ubije jer se činila da je mnogo pogodnija za njegov plan.

Fish je ubedio devojčinu porodicu da mu dozvoli da je povede sa sobom. Rekao im je da je odvedu na žurku njegovog nećaka. Fish će kasnije poslati pismo majci ubijene devojke u kojem je opisao detalje ubistva.

- U junu 1928. otišli ​​smo na ručak. Grace mi je sela u krilo i poljubila me, a onda sam odlučio da je pojedem. Odveo sam je u praznu kuću u Vestchesteru. Rekao sam joj da ostane napolju i počela je da bere cveće. Otišao sam na sprat i svukao svu odeću da je ne zamažem krvlju. Kad je sve bilo spremno, otišao sam do prozora i pozvao je. Kad me je videla golu, počela je da plače i beži. Zgrabio sam je. Skinuo sam ga, zadavio, a zatim isekao na male komade. Kuvao sam i jeo delove njenog tela. Ja sam ih malo ispekla. Kako je to bilo ukusno - napisao je u pismu.

Kasnije je uhvaćen i pogubljen 1936. godine na električnoj stolici.

Iskopavao leševe

Ed Gein iz Visconsina ubrzo nakon majčine smrti postao je opsednut nasiljem i seksom. Imao je mnogo slobodnog vremena jer je primao državnu subvenciju i više nije morao da radi na farmi. On i prijatelj su ekshumirali 15 tela žena sa lokalnih groblja, uključujući i telo njegove majke. Imao bi seks sa telima.

 Postao je opsednut idejom da postane žena, pa bi joj oderao telo i nosio ga. Od lobanja bi pravio činije za vino na način starih Vikinga. 8. decembra 1954. ubio je Mari Hogan: pucao joj je u glavu iz puške, stavio je na saonice i odvukao je kući. 16. novembra 1957. ušao je u radnju koju je vodila Bernice Vorden. Rekao joj je da želi kupiti antifriz. Zaklao ju je, ukrao joj kasu, odvukao je do svoje kuće, odrubio joj glavu i objesio je za noge u podrumu.

Njen sin, zamenik šerifa, vratio se iz lova i pronašao lokvu krvi u prodavnici. Policija je imala razloga sumnjati u Eda. Odvezli su se do njegove kuće i primetili da su vrata otključana. Ušli su unutra i pronašli ostatke tela Meri Hogan i tela Bernice Vorden. Ed je uhapšen i priznao je ubistva i pljačke grobova. Pobegao je od ludila i proveo je ostatak života, od 1968. do smrti, u bolnici. Umro je 1984. godine u 78. godini od zatajenja pluća.

IZGLEDATE JAKO UKUSNO, BAŠ BIH VAS POJEO! Zastrašujuće ispovesti kanibala od kojih se ledi krv u venama

Youtube/Printscreen

 

Mozak pečen u tiganju

Peter Brian ubio je dvoje ljudi, a utvrđeno je da Englez boluje od shizofrenije. 1993. čekićem je nasmrt pretukao mladu prodavačicu. Nakon što je priznao zločin, završio je na psihijatriji. Nakon nekoliko godina bolničkog lečenja, lekari su zaključili da bi se Petar mogao vratiti u zajednicu, ali pod uslovima nadzora.

Zatim je ubio, skuvao i pojeo prijatelja Briana Cherrija. Tukao ga je i čekićem. Kada je policija stigla, Peter je pekao Brajanov mozak u tiganju.

- Pojela sam mu mozak sa puterom. Bilo je prilično ukusno - rekao je Peter šokiranim policajcima.
 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading