OVO JE UKLETA ZGRADA Komšije progovorile o ocu koji je ubio svoje troje dece
Printcreen

Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine. Nakon stravičnog zločina, koji je potresao Hrvatsku, pokušao je da ubije i sebe. U bolnici je, u stabilnom stanju, a čuva ga policija.

Sused kaže da je viđao muškarca na terasi, ali ga kaže ne poznaje.

- Ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodati pa se iznajmljuju - kazao je.

Policija je često ovde intervenisala

Susedi dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenirala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthausu. Ranije je HINA objavila kako policija nije imala postupanja u toj porodici.

Sused kaže kako ništa nije čuo, jer mu je spavaća soba s druge strane, a i tek se ujutro vratio s puta.

- Kad sam saznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam video je da se svetlo u penthausu upalilo nešto pre 2 sata u noći - rekao nam je.

"Ovo je strašno kakav je to otac"

Novinari 24sata.hr pričali su i sa jednom komšinicom.

- Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Videla sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu tačnije neke razgovore jače kada sam otišla po stalak s vešom. Nisam znala je li negde unutra, al od tuda je dolazilo. Ja sam tu par meseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam šta bih ja rekla, je li ostao živ? - rekla nam je Štefanija Fulin.

Dodala je kako je ogorčena i da je na decu posebno osetljiva.

- Ogorčena sam strašno, strašno mi je to, ja sam jako na decu osetljiva. Nema ništa u ovoj državi, niti su deca niti žene zaštićeni. Imamo svoju državu imamo sve, nadali smo se svemu boljemu, međutim gledajte šta se događa. Ja ovo strašno osuđujem, šta ga sad spasavaju, na teret zdravstva. Za decu nemaju, nema za bolesne, nema za one u kolicima - rekla je komšinica Štefanija Fulin.

Podsećamo, u noći na subotu Hrvatsku je potresao strašan zločin. Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje dece, četverogodišnjaka i blizance, dečaka i devojčicu (7).

Radio je u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču je imao konsultantsku firmu. Bio je rastavljen.

Na Fejsbuku je ostavio oproštajno pismo u kojem u kojem je naveo da ga je ostavila devojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca.

Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože. Majka dece nije bila u Zagrebu u vreme zločina.

 

 

 

Komentari (0)

Loading