PREOKRET Novi detalji horora u Zagrebu, otac ubio troje dece i još je živ!
Tanjug

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu starosti od sedam godina i sina od četiri godine ugušio je otac, a zatim je pokušao samoubistvo.

Iako se prvo mislilo da je otac preminuo, ipak je preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mestu ovog nezapamćenog zločina, piše Jutarnji list.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, ali su policija i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Policija je do ranih jutarnjih sati radila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Roditelji dece su razvedeni, a mališani je najverovatnije vikend trebalo da provedu sa ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a posle tog sumanutog čina posegnuo je za oružjem i pokušao da presudi sebi. U kakvom je stanju, zasad nije poznato.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading