OVDE SE NEŠTO DEŠAVA... Voditeljke tokom programa saznale da su pozitivne, odmah izbačene iz studija (VIDEO)
Printscreen/ Twitter

Ana Navaro i Sani Hostin, obe kompletno vakcinisane, napustile su studio danas nekoliko minuta pre nego što je američka potpredsednica Kamala Harris trebalo da se pojavi na intervjuu u studiju.

- Čini se da se ovde dešava nešto čega nisam 100 posto svesna - rekla je Džoi Behar dok je emisija započinjala novi segment. "Može li neko molim vas da me obavesti o situaciji?".

- Morate vas dve da izađete na trenutak - rekao je glas izvan kamere Hostinovoj i Navarovoj.

 

 

Behar je tada bila spreman da predstavi potpredsednicu SAD, kada je drugi glas van kamere rekao "ne". Haris bi se u emisiji pojavila daljinski, iz drugog studija u sedištu kompanije ABC u Njujorku.

Nakon što se emisija vratila sa reklame, Behar i Sara Hejns, koje su sedele sa jedne strane polukružnog stola emisije nasuprot Hostinovoj i Navarovoj, preselile su se u centar.

Behar je zatim rekla prisutnima šta se dogodilo.

- Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vest, dogodilo se da su i Sani i Ana očigledno obe pozitivne na kovid - rekla je Behar.

- Koliko god se trudili, ovakve stvari se dešavaju, verovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obe potpuno vakcinisane - dodala je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading