ŠTA MU JE TO NA NOGAMA Albanci besni, zar se tako dočekuje "kraljica Evrope"? (VIDEO)
EPA

Društvene mreže su se usijale, ali ne zbog zvaničnog dela sastanka, već zbog niza gafova koji su se dogodili pre početka razgovora tet-a-tet u Palati brigada ispred koje je priređen svečani doček.

Najpre se mercedesu kojim je Merkelova stigla na sastanak sa Ramom zablokirala brava ili je vozač zaboravio da otključa vrata, pa je telohranitej uhvaćen kako cima kvaku i muči se da ih otvori.

Odmah potom usledilo je neprijatno pozdravljanje Rame i Merkel. Naime, zbog pandemije koronavirusa, Angela Merkel se pozdravlja pesnicom, a vidno uzbuđeni Rama oduševljeno joj je pružio ruku. Posle nekoliko trenutaka neprijatne tišine, uspeli su da se "ispesniče".

Novi gaf usledio je prilikom intoniranja himne. Merkel je zbog svog zdravstvenog stanja presedela intoniranje himne, ali su korisnici društvenih mreža bili zbunjeni zašto je i Rama zaseo.

Na sve to, Edi Rama se našao na udaru "modne policije". Zamereno mu je što nije obuo klasične, kožne cipele nego je "kraljicu Evrope" dočekao u mokasinama koje su mnogi uporedili sa patofnama. A bilo je onih kojima nije legla ni njegova kravata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading