STIGLA TUŽBA ZA PRINCA ENDRUA Mlađi sin kraljice Elizabete optužen za seksualno zlostavljanje tinejdžerke
Printscreen/ YouTube

Tužbu je prošlog meseca podnela Virdžinija Žufre, jedna od žrtava Džefrija Epstajna koja je rekla da ju je vojvoda od Jorka seksualno zlostavljao početkom 2000 -ih u Epstajnovoj vili u Njujorku, kada je imala samo 17 godina.

Sudski dokumenti koji su u petak otpečaćeni i do kojih je došao Insajder pokazuju da je tužba 27. avgusta dostavljena u Kraljevskoj loži u Vindsoru u Engleskoj, gde živi princ Endru.

STIGLA TUŽBA ZA PRINCA ENDRUA Mlađi sin kraljice Elizabete optužen za seksualno zlostavljanje tinejdžerke

Printscreen/ YouTube

 

Prvobitno su pokušali da tužbu dostave 26. avgusta, ali je rečeno da je osoblju obezbeđenja "dato uputstvo da ne dozvoli nikome da prisustvuje tamo radi uručivanja sudskog procesa na osnovu imovine".

Službenik se vratio sledećeg dana i ostavio dokumente policajcu, koji je obećao da će ih proslediti pravnom timu princa Endrua.

Žufreova tužba je tvrdila da je u Epstajnov lanac trgovine ljudima angažovala njegova dugogodišnja saradnica Gislejn Maksvel. Žufre je tvrdila da su je Epstajn i drugi u periodu od 2000. do 2002. više puta seksualno zlostavljali, uključujući i princa Endrua u tri navrata: jednom u Njujorku, jednom u Londonu u kući Maksvelove, a jednom na Epstajnovom privatnom ostrvu, poznatom kao Litl St . Džejms, na američkim Devičanskim ostrvima.

Vojvoda od Jorka je više puta odbacio navode i rekao da se ne seća da je ikada poznavao. U izjavi Insideru u julu 2020. godine, predstavnici princa Endrua "kategorički" su negirali "bilo kakve sugestije o nedoličnosti prema maloletnim maloletnicima".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Aleks

11.09.2021 07:22

A jel' i kod kuće tako seksualno uznemiravaš tinejdžerke ? Englez, šta reći ...