ZAGREPČANIN UBIO TURISTU Nemac je posle nokauta na mestu ostao mrtav
AP Darko Bandic

Iznad plaže u Baški na ostrvu Krk pronađeno je telo mrtve muške osobe, a kako mediji saznaju, po svemu sudeći, radi se o ubistvu iz nehata.

Naime, u istočnom delu Baške zvanom Kricin, u uskoj dvosmernoj ulici iznad plaže, vozač automobila zagrebačkih tablica u jednom je trenutku retrovizorom zakačio turistu sa nemačkog govornog područja.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su prepričali očevici, nokautirao pešaka, koji je na licu mesta preminuo.

Zasad nema informacija je li do smrti došlo od posedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti biće poznato posle obdukcije.

Susedi kažu kako je pokušaj reanimacije stranog turiste trajao skoro sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Takođe navode kako bi vozač mogao biti u dobi od četrdesetak godina, a stradali turist desetak godina stariji. O jučerašnjoj tragediji još uvek svedoče tragovi krvi na ulici u kojoj se sve dogodilo.

Policija se danas još nije službeno oglasila o događaju. Sinoć su saopštili kako su u poslepodnevnim satima subote primili dojavu o mrtvoj muškoj osobi i da je izvršen uviđaj. 

Na kriminalističko istraživanje, stoji u saopštenju PU primorsko-goranske, “privedena je jedna osoba te se nastavlja utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja”. Telo stradalog muškarca biće prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, piše Novi list.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading