DODIK OSUDIO NAPAD NA VUČIĆEVU DECU: Krajnje je vreme da se za bolesne umove nađe lek...
EPA/DJORDJE SAVIC

 

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik najoštrije je osudio monstruzne napade i kletve upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi agencija Srna.

Dodik je kazao da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reagiraju i otkriju te primitivce.

- Porodica je svetinja za svakog normalnog čovjeka, a posebno deca. Nijedno dete ne sme da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez - naglasio je Dodik.

Istakao je da ti koji se kriju iza lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju pretnje i kletve nedužnoj deci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

- Politička mržnja ne preza ni od napada na decu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uveren sam da je celokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korištenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vreme da se za bolesne umove nađe lek i da prestanu da truju javni prostor - poručio je Dodik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading