KOMŠILUK ZATEČEN: Dragana ušla u prodavnicu, a potom je nađena mrtva u lokvi krvi!
Foto: Shutterstock/ Prath

 

Krvava drama odigrala se na njihovom porodičnom imanju, tačnije u prodavnici u prizemlju porodične kuće, gde je jutros nešto pre 7 časova svoju gazdaricu, Draganu, u lokvi krvi i zaklanu zatekla šokirana prodavačica, piše Kurir.

Telo njenog supruga, ubrzo je pronađeno u podrumu kuće. Kako saznajemo sa mesta tragedije, oko zgloba ruke pronađen mu je strujni kabal, kojim je, nakon počinjenog zločina, izazvavši kratki spoj, prekratio i svoj život.

- Opšte je poznato da već godinama Dragana i Zoran nisu živeli u dobrim bračnim odnosima. Niko tačno ne zna zašto ali tako je bilo. U, kako se pokazalo, trajno pomućenim bračnim vodama, najviše su ih održavali troje odrasle dece, mada su u porodičnom domu praktično živeli odvojeno - pričaju šokirani meštani, piše Kurir.

Ipak, malo je ko od njih mogao i slutiti da će se ti nesporazumi okončati užasnim ubistvom i isto takvim samoubistvom.

Komšije se prisećaju da im je Dragana pričala da joj je „sve prekipelo“ i nagoveštavala da će da zatvori tu porodičnu prodavnicu. Čak je, navodno, planirala da joj u subotu bude poslednji dan rada u prodavnici, ne sluteći da će joj to, zapravo, biti poslednji dan u životu.

- Dragana je metlom mela ispred prodavnice i kada je, desetak minuta pre 7 časova, ugledala Dragana ušla je u prodavnicu, a on za njom. Već smo se nekako bili navikli na njihove i javne svađe, pa i kada smo čuli više puta „joj, joj!“ Nismo ni slutili da će sve tako biti munjevito i tragično. Toga ćemo biti svesni tek kada je, po ulasku u prodavnicu, njihova radnica-prodavačica počela da zapomaže - pričaju komšije, a prenosi "Blic".

Oni su ubrzo potom, u podrumu kuće, pronašli i Draganovo beživotno telo, sa već pripremljenim kablom omotanim oko ruke, kao i prekidačem kojim ih je stavio u strujni pogon. Očito da je to bio završni čin njegovog paklenog plana da na tako užasan način, ugasi i i suprugin i svoj život.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor u subotu ujutro prijavljeno da je u mestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće, pronađeno beživotno telo D.S.

- Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama pronađeno je i beživotno telo Z.S. O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, Banjaluka koji je izašao na lice mesta događaja i rukovodi uviđajem-rekli su iz banjalučke Policijske uprave ne navodeći detalje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading