ALIJIN SIN PRETI DODIKU Izetbegović: Obračunaćemo se sa onima koji prave probleme!
Foto: Alo/ilustracija

Izetbegović je, na tribini posvećenoj budućnosti BiH, u organizaciji opštinskog odbora (SDA) Ključ, podsetio na aktivnosti SDA koje su rezultirale donošenjem Zakona o zabrani negiranja genocida.

Bakir Izetbegović je takođe upozorio na postojanje, kako je rekao, "agresivnog nacionalizma u susednoj Srbiji" i ocenio da on utiče i na BiH.


Rekao je da će se videti da li će se Tužilaštvo BiH, kako je rekao, usuditi da krene na srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika, protiv koga je Tužilaštvo primilo prijavu za kršenje zakona o zabrani negiranja genocida.

"SDA ima snagu i obračunaće se s onima koji prave probleme u BiH", rekao je Izetbegović.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

21.08.2021 09:45

Dokle ce dinastija Izedbegovi da vlada u Bosni. Muslimani osvestite se. Bezite po svetu da zaradite i prehranite svoju decu. Vi, kao o Srbi i Hrvati treba da stvorite jaku Bosnu i Hercegovinu gde cete svi u slozi i dobrim komsiskim odnosima dizati vasu decu. Sklonite tu dinastiju koja zivi u izobilju sa kupljenim diplomama, a stalno vas zavadja sa komsijama kako bi ostali na vlasti. I mi smo se tako mucili u nemastini dok nismo skinuli sa vlasti lopove. Znajte da rukovodioci stvaraju nesrece, a narod strada.