OTKRIVENA CENA MRŽNJE Bakir platio Incku dva miliona evra za sramni zakon!
Alo/ Ilustracija

Visoki predstavnik je činio Srbima stravično zlo. On je sprovodio mere Ujedinjenih nacija. Delovao je u tri faze. Osnovno je da je udario na srpsko biće i ekonomiju. Sistemski se uništavalo naše biće pod raznim izgovorima. Štitili su ratne zločince i davali im podršku. Lično sam bio optužen da čuvam i štitim Radovana Karadžića. Zbog toga su me proganjali, zatvorili mi račune, blokirali firmu. To je bio udar na mene lično, to sam ja doživeo. To je jedna faza njegovog delovanja i njegove politike. Ona lična.

- Druga faza je slanje naših ljudi u Hag i onda opšti pritisak kao poslednji proces. Da li iko sada pominje negiranje presude Ratku Mladiću? Niko ne pominje pojedinačno nikoga. Mnogo opasnije stvari nam se dešavaju. Ustavni sud nam je uzeo pravo da menja Ustav. Zadire u zemljište kršeći Dejtonski sporazum. Moram da kažem da imam ekskluzivnu vest koja je proverena, a to je da je Bakir Izetbegović dao 2 miliona evra Incku za ovaj sramni zakon - rekao je Kovač.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zdravka

27.07.2021 10:17

Stanovnici BIH nemaju vakcine..a Bakir poklanja dva miliona....

Bugarin

27.07.2021 10:20

Pa ja to pričam odavno svaki prestavnik je ima debela primana(oko 20000)da evra mesečno plus lova od Muslimana. A za Lovu bi prodali i rodjenu majke.

Banjaluka

28.07.2021 08:57

Ovim potezom Izetbegovic je osunetio BiH...