DRAŠKO SE NE PLAŠI ZATVORA Inckov zakon je katastrofa, kukavički potez, nastaviću da imam svoje mišljenje!
Foto: Printscreen

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke rekao je da je ovo najveća moguća katastrofa.

To je jedan strahovito loš potez. Iako nikad ranije nisam za njegov rad to rekao, za ovaj potez mogu reći da je kukavički. Pokazujete neku vrstu hrabrosti pre nego što odete. Mislim da je to veoma loše i može tenzije dodatno produbiti, to nikako nije dobro za Republiku Srspku i za naš narod. Bilo koja vrsta nametanja nije dobra, da mi neko nameće mišljenje ili pogled na istoriju, to je za mene pogubno i štetno. Bilo koja vrsta prisiljavanja u BiH pokazala se kao veoma loša po celu Bosnu i Hercegovinu”, rekao je Stanivuković.

Dodaje da ne vidi da je ta vrsta odluke, koja odmah stupa na snagu, sprovodiva.

“Prvi kažem da ću nastaviti da imam svoje mišljenje ma kakva god cena toga bila. Niko me ne može strpati u zatvor, ni krivično goniti jer određene procese gledam za svoj narod onako kako to vidi. Određene stvari u prošlosti ću videti onako kako ja to vidim, onako kako sam ja učio i ima pravo na to, a ne da mi neko nekim zakonom nameće moje mišljenje i pogled na istoriju”, istakao je Stanivuković.

Komentari (1)

Loading
SR71

24.07.2021 07:27

Mozes imati svoje misljenje ali samo za sebe!Odluka medjunarodnog suda se mora postovati i niti jedan politicar javno ne sme da negira tu odluku!