ZAJEDNICI MIGRANATA SMETA KRST Zastava Švedske zabranjena u glavnom gradu te države: "Sudnji dan neće doći dok se muslimani ne budu borili sa Jevrejima i kada ih ubiju"!
Foto: Shutterstock

Kako navodi švedski list "Ekspresen" razlog što je do toga došlo jeste taj što se na švedskoj zastavi nalazi krst, odnosno simbol hrišćanstva za kog imam kaže da je "neumesan".

Mahmud je takođe izrazio nezadovoljstvo prema studentima koji su slavili maturu tako što su mahali zastavama.

- Onima koji nose krstove biće uskraćena molitva, zato što smatramo da su ti ljudi potpuni jeretici. Ako neko nosi krst na odeći, a da to nije primetio, naređujemo mu da ga skine. Kada god bi prorok video krst na odeći ili slično, on bi ga uništio - kazao je Mahmud tokom službe, a prenosi Sputnjik.

- Sudnji dan neće doći dok se muslimani ne budu borili sa Jevrejima i kada ih ubiju. Jevreji će se kriti iza drveća i kamenja, ali će kamenje i drveće reći: 'O muslimanu, iza mene se krije Jevrejin. Dođi i ubij ga - dodao je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
PIRGOS

19.07.2021 17:23

Запамтите, Шведска је симбол демократије и слободе. Свега и свачега. Зато предлажем да се на застави Шведске дода полумесец и шаховница из доба НДХ. Верујем да ће то Шведска демократија да прихвати, иначе, сматраћу је ЛАЖНОМ ДРЖАВОМ И ТОТАЛИТАРНОМ.