SILOVANE NA EKSKURZIJI U HRVATSKOJ?! Maturant tvrdi da su njegove drugarice zlostavljane, sve više se žrtava javlja
EPA/Christian Bruna

On je, nakon što je saznao da su njegove poznanice navodno silovane u Hrvatskoj tokom maturskog puta, na društvenim mrežama postavio platformu na kojoj su svoje iskustvo iznele brojne devojke.

Batijan je za bečki dnevnik rekao da je pokrenuo platformu kako bi izneo sudbinu koje su doživele njegove poznanice i kako bi saznao da li ima daljih žrtava.

On je na platformi postavio da su devojke iz Austrije drogirane i potom silovane od strane pripadnika obezbeđenja hotela s dve zvezdice na poluostrvu Lanterna.

Na njegovu platformu, postavljenu na Instagramu i Snepčetu dobio je mnoge poruke od devojaka iz Austrije i Nemačke koje su tvrdile da su, takođe, silovane.

Mnoge mlade devojke napisale da su da su se sa puta vratile traumatizovane i da ne znaju s kim bi trebalo da razgovaraju, preneo je on.

Organizator putovanja za bečki dnevnik rekao je da su mu poznate optužbe na račun obezbeđenja, te da je ta firma angažovana od kompanija iz Austrije i Hrvatske. Dodaju i da iznete tvrdnje nisu potvrđene i ukazuju da je istraga u toku.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading