BRUKA Zločinačka muslimanska vojska na "Maršu mira" u Potočarima (FOTO)
Printskrin

 

TZV. "Marš mira Nezuk – Srebrenica", koji je sinoć stigao u Potočare, obeležile su zastave zločinačke muslimanske vojske, tzv. Armije BiH.

Osim zastava zločinačke muslimanske vojske, na "Maršu mira" bile su vidljive i zastave Albanije.

Iako su određeni političari ukazivali na to da se u Potočarima sprovodi politička propaganda, muslimanski političari i antisrpski nastrojene političke opcije odgovarali su da se samo radi o odavanju počasti žrtvama.

Ipak, političke poruke su svojstvene za svako obeležavanje zločina nad muslimanima u Srebrenici, što ne izostaje ni ove godine.

U maršu je učestvovala i grupa mladića i devojaka sa transparentom - Deca boraca Srebrenice, iako je poznato da je muslimanska vojska iz Srebrenice počinila stravične masakre nad Srbima u selima oko Srebrenice.

Takođe, istaknut je i transparent sa imenom kriminalca i jednog od komandanata te "armije" Ejupa Golića, inače veoma bliskog saradnika ratnog zločinca Nasera Orića.

Sa druge strane, juče je na groblju u Bratuncu u miru i bez sličnih incidenata održan parastos srpskim žrtvama srednjeg Podrinja.

U Podrinju su horde Nasera Orića 1992. godine zločinački usmrtile 3267 Srba. Naserove žrtve bile su žene, deca i starci i ovo je jedan u nizu zločina bez kazni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading