VEDRANA RUDAN POKAZALA MUŽA Osvanula fotografija sa 16 godina mlađim izabranikom
Foto: Printscreen Happy TV

 

Književnica Vedrana Rudan (71) je na svom blogu otkrila da se udala za 16 godina mlađeg čoveka, a sada je isplivala njihova zajednička fotografija.

Vedrana Rudan napisala je o čemu je razmišljala noć pre venčanja, a malo ko zna kako izgleda njen izabranik.

Sada je osvanula fotografija na društvenoj mreži Instagram gde ona pozira sa njim.

Vedrana Rudan napisala je o čemu je razmišljala noć pre venčanja.

"Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Ljudi moji, dlaka je nedostajala i ja bih bila udata danas. Moj novi muž, dok je još bio budući rekao je da „Moramo naći novog sveštenika!“.

Prošla sam kroz pakao. Kreatorka mi je rekla: “Ni crnina ti neće pomoći. Debela si. Jedi kuvane suve šljive.“ Bilo je strašno. Sedela sam na šolji, šljive su učinile svoje, on je pred vratima urlao: “Ajmo to učiniti ispod tuša.“ U*rala sam se što je imalo i lošu i dobru stranu. Videla sam to na filmu. On nju diže u vazduh pa je, dok ih voda hladi, nabije. Imam osamdeset kila. Koja bi tuš kada to izdržala?

Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol.

„Čekaj me na krevetu“, cvrkutnula sam. Zaključalo me, hvala bogu. Ležao je go na krevetu. „Gde si, ženo? Dolazi! Veliki sam poput Grgura Ninskog.“ Gregor? Ko je j*beni Gregor?", napisala je između ostalog vedrana u svom blogu.

 

Komentari (2)

Loading
sirchulle

24.06.2021 15:28

"Kad sam bio mlad, verovao sam da je novac najvažnija stvar u životu. Sad kad sam ostario – to znam" - Oskar Vajld