DODIK OSUDIO CRNOGORSKU REZOLUCIJU O SREBRENICI Skupština Crne Gore antisrpska, odluku doživljavam apsolutno kao neprijateljski čin
Tanjug

Odluku Skupštine Crne Gore o rezoluciji o Srebrenici doživljavam apsolutno kao neprijateljski čin, rekao je Milorad Dodik, srpski član i presedavajući Predsedništva BiH.

Dodik je naglasio da je neshvatljivo da crnogorski Parlament izglasa rezoluciju o Srebrenici, a da to nije još uvek prošlo u BiH. 

- Ako Parlamentarna skupština BiH nije donela sličan dokument, onda se postavlja pitanje zašto je to uradila Crna Gora, i postavlja se pitanje da li je to akt mešanja u unutrašnje stvari. Ako politika BiH nije mogla da dođe do konsenzusa o tom pitanju, kako je moguće da oni imaju pravo o tome da pričaju. Da li je to pranje njihove savesti - naglasio je Dodik.

Dodik je istakao da je to bila nepotrebna priča.

- Skupština Crne Gore ništa nije dokazala oko Srebrenice, ali je dokazala da je u kontinitetu protiv Srba i antisrpska. Doživljavam to apsolutno kao neprijateljski čin i ja ću znati da se odnosim prema njima i prema njihovom stavu o tome, kao i prema toj Crnoj Gori koju ta većina čini - istakao je Dodik.

 

Komentari (1)

Loading
Krajina

18.06.2021 16:20

On je do pet puta javno priznao šta se on javlja sramota