AMERIČKI PROFESOR ŠOVINISTIČKI UDARIO "Srbi su nagrađeni za genocid!"
Foto: Printscreen

- Mladićevi ratni zločini osigurali su teritoriju Republici Srpskoj, što je prepoznato i ozakonjeno Dejtonskim sporazumom. To je priznanje koje je bilo ništa manje nego nagrada za uspešan genocid - istakao je kotnroverzni profesor.

Smatra da Mladićevo "toksično nasleđe" ipak traje, ne samo na transparentima, muralima i počasnim i pločama kojima se slavi, već i kroz postojanje same Republike Srpske!

Petigru tvrdi da RS "nastavlja političkim sredstvima genocidni rat s ciljem postizanja etničke homogenosti i potkopavanja suvereniteta Bosne, stvaranjem krize za krizom".

Ovaj kontroverzni profesor svojevremeno je napao i dobitnika Nobelove nagrade za književnost Petera Handkea zbog njegove podrške srpskom narodu.

Podsećamo, sudija Nijambe je u izdvojenom mišljenju u presudi Ratku Mladiću dokazala da Ratko Mladić nije kriv za Srebrenicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Novosađanin

13.06.2021 19:16

Profo znam da "pušiš", ako treba tompus ili upaljač zovi.

Ruzica

14.06.2021 14:35

S kojim pravom profesore spominjes i prozivas narod koji je tvoja zemlja bombardovala '99. Srbi nisu bombardovali tvoju zemlju, ali vi jeste mnogo zla ucinili Srbima i jos mnogim narodima u svetu. Vi ste svetsko zlo i neka Bogu platite sa onim sto vam je najdraže za sve ucinjeno drugima.