FATA ORLOVIĆ DOBILA ŽESTOK ODGOVOR Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se ruši!
Foto: Ilustracija

- Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada nismo i ne bismo tražili da se ruši, bilo koji verski objekat da je u pitanju. Tražimo da nam se prizna pravo vlasništva nad zemljištem koje je naše i plati bespravno oduzeta zemlja, ali predmet stoji u fioci suda dve decenije, a pravo na vlasništvo nam se od kraja rata osporava, tj. dokumenti koji dokazuju pravo vlasništva na zemljištu su nam onemogućeni - napisala je Nataša.

FATA ORLOVIĆ DOBILA ŽESTOK ODGOVOR Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se ruši!

Foto: Facebook printscreen

 

Podsećamo, pre nedelju dana srušena je srpska pravoslavna crkva u Konjević Polju.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
sara

12.06.2021 13:30

Fato imaš srpsko prezime, shvati da ste poturčeni srbi i to prisilno, tvoji predci prevrću se u grobovima što si muslimanka!!!.

Mikica

12.06.2021 13:47

Nije duvo trajalo radovanje Sad moze u kolicima do temelja da ode Nek se pita dal je Bog kazni A i onaj na kranu nek se ne nada boljem Nema ti para ni tog posla za koje i na kojem bi rusila neciju svetinju

Pera Detlic

12.06.2021 14:33

Fata ce se kajati dok je ziva sto nije uzela milionipo evra.Pojesce je secer.

Jana

12.06.2021 15:27

Poturcena Srpkinja nece movie posle ovogs dusu da press Gospodu. A Pravoslavni preci u grobu moj se prevrcu. Nece Dobro proci. No ona no njens pokolenja