PET DANA POSLE RUŠENJA CRKVE Fata Orlović u kolicima (FOTO)
Foto: Ilustracija

Objavljene su i fotografije na kojima se vidi Fata Orlović u kolicima ispred bolnice.

Iako Fata može da hoda, verovatno su medicinske sestre želele da joj pomognu da što lakše napusti bolnicu.

Podsetimo, Fata Orlović je hospitalizovana na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla nakon svih dešavanja sa uklanjanjem crkve iz dvorišta u Konjević-Polju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
XXL

10.06.2021 20:49

Neki su smatrali da ima upalu pluća jer šta će na tom odelenju ako je bila pod stresom i umorom.

Cica

10.06.2021 21:47

Nije trebala bas toliko da se raduje...

Tuzica

10.06.2021 23:29

E Fato, neznalico jadna. Ja sam mnogo mladja a znam da se svetinje ne diraju, ne skrnave. Nista to nije sto ti se desilo u odnosu na ono sto ce ti se tek desiti. Pakao te ceka Fato.

Zoran52

11.06.2021 06:55

Fato izgleda da ti je ovde o prvi veliki buket cveća koji su ti utrapili d a ti se zahvale muslimanska braća i mudžahedini. Fato bog ne prašta,a ni alah.

Ljiljana

12.06.2021 10:31

Fato nezelim ti zlo ali nezaboravi sve se placa sve se vraca svetinje se nikad neruse pa bilo cije dasu a to sto si izjavila da si srecno popila kafu daj Boze da ti ta kafa bude nazdravlje ali cisto sumnjam pa iako budes duze pozivela mislim da ce svaka kafa da te podseti na greh koji si ucinila i neverujem da neces uvek da osetis strah za sebe i tvoje bliznje jer Bog bavi a nezaboravi jer koliko vidim i u bolnicu si zaglavila pa samo jos da kazem prijatna ti kafa Fato a dali ce biti slatka ili gorka to ces i sama da osetis taj ukus kafe