KONAČNO NEMA POVRATKA: Tramp ugasio!
EPA

Platforma pod nazivom "Sa stola Donalda Dž. Trumpa" pokrenuta je prošlog meseca i bila je način da bivši predsednik objavi sopstveni sadržaj, uključujući saopštenja za štampu i video zapise, navodi BBC, podsećajući da je Trampu zabranjen pristup Fejsbuku i Tviteru nakon nereda na Kapitolu.

“Sa stola Donalda Dž. Trumpa” je imao odeljak na zvaničnoj veb stranici bivšeg predsednika, ali je sada uklonjen. Portparol je putem Tvitera potvrdio da je to najava povratka gospodina Trampa na društvene medije, mada nije jasno kada i kako će se to desiti.

Sajt, koji je funkcionisao kao neka vrsta bloga, imao je mogućnost objavljivanja Trampovih postova i pružao je posetiocima opciju da objavu lajkuju i podele je na Fejsbuku i Tviteru. O sopstvenoj platformi gospodina Trampa govorilo se od početka ove godine, ali nije jasno kako bi mogla izgledati.

Neki su mislili da je “Sa stola Donalda Dž. Trumpa” platforma na koju je bivši predsednik aludirao, ali je njegov portparol u maju potvrdio da nije, rekavši: „Dodatne informacije na tom frontu imaćemo u vrlo bliskoj budućnosti“, navodi BBC.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading