NOŽEM ODSEKLA PE*IS ŠEFU Trpela zlostavljanje mesecima!
EPA

Radnica bara je nožem odsekla penis svom šefu dok je pokušavao da je siluje. Konobarica je rekla španskoj policiji da je pokušavala da se odupre seksualnom napadu u baru nadomak Barselone. Neimenovana žena, državljanka Bangladeša, za koju je rečeno da ima oko 35 godina, "predala se" policiji s namerom da prizna svoj napad. Njen menadžer je hitno prevezen u bolnicu na hitnu operaciju kako bi hirurzi pokušali da mu vrate penis.

Još uvek nije jasno da li je operacija uspela. Incident se dogodio u utorak oko 2 sata ujutru u baru u Sant Andreu de la Barsa u blizini Barselone. Žena je zadržana u obližnjoj policijskoj stanici nakon hapšenja.

Šef lokalne policije Oskar Kareras rekao je da je istraga još uvek u "ranoj fazi", dodajući: "Istraga je usredsređena na otkrivanje šta se dogodilo u lokalu."

- Povređeni muškarac otišao je u policijsku stanicu u Sant Andreu de la Barsa. Žena se naknadno pojavila u istoj policijskoj stanici i dala niz komentara u vezi sa ovim incidentom. Pomogli smo povređenom i on je prebačen u bolnicu na operaciju zbog teških rana na području genitalija. Žena je saslušana i u svojoj početnoj izjavi je rekla da je bila žrtva seksualnog zločina i to je nešto što istražujemo. Muškarac je vlasnik lokala, a žena je radila u tom baru - kažu u policiji.

Dobro obavešteni policijski izvori rekli su da im je žena rekla da su je maltretirali mesecima i da ju je šef u nekoliko navrata prisiljavao na seks, pre nego što ga je napala nožem tokom novog navodnog pokušaja silovanja.

- Žena je sama otišla u policiju da objasni šta se dogodilo. Rekla je da je šefu odsekla penis dok je pokušavao da je seksualno napadne. Njene tvrdnje se istražuju i vlasnik lokala može biti uhapšen kad bolnica kaže da je dovoljno oporavljen da bude ispitan.

Hitna operacija je obavljena u bolnici Belvidž u gradu Lospitalet de Ljobregat. Vlasnik lokala je takođe iz Bangladeša. U martu je španski reper Aron Beltran oslobođen krivice za odsecanje penisa britanskom stanaru nakon što je učitelj emigrant Endru Brič (35) rekao sudijama da je samog sebe osakatio.

Beltran (31) upozoren je pre suđenja u Saragosi da bi mogao da se suoči sa više od četiri godine zatvora ako bude proglašen krivim za ranjavanje stanara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading