PROPAST IMPERIJE Više od 120 penzionisanih generala dovelo u pitanje Bajdenovo mentalno stanje!
Tanjug

Pismo penzionisanih američkih generala – u kojem se kritikuje šef države Džo Bajden – pokazuje da se odbrambeni kompleks zemlje podelio popola, ocenila je Kolin Rouli.

Ona je bivši specijalni agent i obaveštajni analitičar FBI, sa značajnom reputacijom u toj oblasti u SAD. Utoliko je indikativnije što je upozorila:

„To je jasan znak propadanja američke imperije.Samo pismo reprezentuje desnu stranu naše političke polarizacije koja se, očito, već proširila i na vojno-industrijski kompleks“.

Rouli je ocenila da se radi o polarizaciji bez presedana i naglasila:

„Borba za uticaj i korupciju na vrhovima Sjedinjenih Država dodatno se zaoštrava usled propadanja imperije SAD-NATO-Izrael“.

Prema rečima Rouli, svim spoljnim posmatračima vidljiva je apsurdnost javnog sukobljavanja u Sjedinjenim Državama povodom pitanja nacionalne bezbednosti:

„I Marsovci bi, nema sumnje, čitavu tu borbu za uticaj u svetskoj imperiji smatrali komičnom jer su, nažalost, obe politizovane stranke među „jastrebovima“ u vojno-industrijskom kompleksu složne da treba upotrebiti vojnu silu, uključujući nuklearne bombe koje mogu uništiti celo čovečanstvo, da bi imperija zadržala svoju kontrolu nad svetom“..

Ranije je više od 120 penzionisanih američkih generala dovelo u pitanje Bajdenovo mentalno i fizičko stanje i ponovo pokrenulo pitanje regularnosti predsedničkih izbora održanih 2020. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Komandant 1001

16.05.2021 20:30

Odma' da otmete Bajdenu "koferče" sa dugmićima jer je bajden mentalno hendikepiran !!!