SDSS je jedina autentična opcija srpskog naroda u hrvatskoj
SDSS

Danas, pošto je srijeda tradicionalni sajmeni dan u Glini, kandidati i aktivisti SDSS-a organizovali su predizborni štand te se na njemu družili sa biračima.

Bojana Matijević kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Duško Žarković nosioc SDSS-ove liste za Gradsko vijeće i kandidatkinja za zamjenicu župana Mirjana Oluić, osim promo materijala, na veoma posjećenoj lokaciji u strogom centru grada, prezentovali su svoje izborne programe.

Kolegice i kolege svojim aktivnim prisustvom na štandu podržali su potpredsjednik Vlade Boris Milošević, državna tajnica Spomenka Đurić, predsjednik Izvršnog odbora Boro Rkman, lider županijskog SDSS-a Branko Jovičić i drugi.

Prije Gline Milošević je podržao stranačke kandidate u Ogulinu; Nevena Vujnovića za zamjenika gradonačelnika i Dejana Mihajlovića za zamjenika župana Karlovačke županije.

Boris Milošević se obratio biračima u Glini gde je istakao: “Nismo kao neki drugi koji samo obećavaju, a ni jedan problem gradjana rešili nisu. Važno je da naši ljudi ne rasipaju glasove već da poverenje daju isključivo SDSS kao jedinoj autentičnoj političkoj opciji našeg naroda u hrvatskoj”.

Boris Milošević je pozvao sve stanovnike Banije da na izborima 16.maja biraju kandidate SDSS-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading