Sprint #68
Alo!/Marko Metlaš
Sprint #68

Alo!/Marko Metlaš

Sprint #68, Foto: Alo!/Marko Metlaš

U novom izdanju magazina "Sprint" koji svakog četvrtka dobijate na poklon uz dnevni list "Alo!", čeka vas revolucionarna priča o brejkdensu koji će 2024, najverovatnije, biti uvršten na Olimpijske igre u Parizu.

Rodonačelnik brejkdensa u Srbiji, frontmen legendarnog "Đogani fantastika", čovek sa 40-godišnjim plesačkim stažom, za naš magazin kaže da bi se rado prihvatio funkcije selektora. U opširnom intervjuu, tvrdi: "Osvojio bih olimpijsko zlato u brejkdensu"!
Košarkaši se spremaju za Mondobasket u Kini, a mi poredimo Pešićevu generaciju koja je osvojila titulu prvaka sveta u Indijanapolisu sa ovom sada Saletovom. Sigurno ne znate po čemu je bolja ova današnja...
Zanima vas u kakvoj vili u Americi živi teniserka Jelena Janković? Omogućili smo vam da zavirite u svaki deo njene kućerine sa 11 spavaćih soba. I, da... Vila je na prodaju. Cena prava sitnica - 13,5 miliona dolara.
Znate li šta je "Srbijada"? Spektakularni sportski događaj u Milvokiju nadimljen roštiljem - ćavapima, pljeskavicama, kobasicama. Reportaža o našim ljudima u Americi je nešto što ne smete da propustite.
Na kraju, infografika - "večiti derbi", 159. po redu. U četvrtak svi na kiosk po "Sprint", budite spremni za najveći fudbalski meč srpskog fudbala.