KONFERENCIJA ZA MEDIJE Habuš poručio: Želim takmičarima mnogo sreće, očekujem rekordan broj ljudi
Alo

Povod za održavanje konferencije je predstavljanje nekoliko trka koje će se održati 27. novembra 2022. godine u okviru 3. Jesenjeg Beogradskog polumaratona. Pored polumaratona i trke na 10 km, uz podršku našeg partnera organizujemo Sava osiguranje porodičnu trku, koja će imati revijalni i zabavni karakter.

Na konferenciji će se obratiti direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, predsednik izvršnog odbora Sava osiguranja Bojan Mijailović i predstavnik elitnih takmičara Slađana Stamenković. 

Predstavnicima medija obratio se Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona. 

- Trasa jesenjeg polumaratona se odvija na ulicama Beograda. Trasa će ići donjim Dorćolom. Ali sve o trasama možete videti na sajtu Beogradskog maratona. Želim svi takmičarima da se bore kao što se Novak Đoković borio sinoć u finalu Torina, kada je na maestralan način osvojio Završni masters. 

KONFERENCIJA ZA MEDIJE Habuš poručio: Želim takmičarima mnogo sreće, očekujem rekordan broj ljudi

Alo

 

Želeo bih da pozovem mlade ljude da dođu i učestvuju u ovoj predivnoj manifestaciji. Učešće su potvrdili mnogi takmičari širom sveta, iz Kenije, Burundija, itd...Takođe, u nedelju ćemo imati šetnju, koja se tiče Dragoljuba Đuričića, velikim prijateljem Beogradskog maratona. Ljudi u belim majicama će šetati sa njegovim likom u njegovu čast. Mi znamo šta je on učinio za Beogradski maraton i na tome smo mu zahvalni. 

KONFERENCIJA ZA MEDIJE Habuš poručio: Želim takmičarima mnogo sreće, očekujem rekordan broj ljudi

Alo

 

Potom se obratila Slađana Stamenković, predstavnik elitnih takmičara. 

-Pred Beogradski maraton nemam uopšte treme. Očekujem idealne vremenske uslove, još ne znam ko će mi biti konkurencija, ali želim da bude što bolja jer ove trke u Beogradu za mene su lična motivacija. Sve svoje rekorde u polumaratonu sam beležila u Beogradu. Najbolji rekord do sada mi je sat i dvadeset minuta. 

KONFERENCIJA ZA MEDIJE Habuš poručio: Želim takmičarima mnogo sreće, očekujem rekordan broj ljudi

Alo

 

Predsednik izvršnog odbora Sava osiguranja Bojan Mijailović u ime Sava osiguravajuće grupe potpisaće ugovor sa Beogradskim maratonom na tri godine. 

-Zadovoljstvo mi je da budem ovde i da budemo partneri ovog festivala pozitivne energije. Želimo da podržimo aktivan i zdrav život i potpisali smo ugovor na tri godine sa Beogradskim maratonom. Sava porodična trka je trka za sve porodice i građane koja je duga 2,3 kilometra. Pa ko želi i može neka nam se slobodno priključi - rekao je Bojan Mijailović. 

Na konferenciji su se osvrnuli ponovo na Dragoljuba Đuričića, koji je voleo Beogradski maraton, pa se i jedna trka zove po njemu, a to je trka zadovoljstva. 

Habuš se osvrnuo i na prijavljene učesnike. 

-Očekujemo lepu brojku i ove godine. To je nešto ka čemu ćemo težiti. Tako će i bubnjari biti deo podrške ovog trećeg jesenjeg Beogradskog polumaratona koji su bili veliki prijatelji Dragoljubu Đuričiću i kolege naravno - rekao je Habuš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading