AMBASADORKA MARATONA OLIVERA JEVTIĆ CITIRAJUĆI KONSTRAKTU OTKRILA: Koja li je tajna duge karijere? (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Ambasadorka 35. Beogradskog maratona biće najbolja srpska atletičarka svih vremena, Olivera Jevtić. Ona je našu zemlju predstavljala čak pet puta na Olimpijskim igrama, pobednica je mnogih svetskih maratona, a Beogradski maraton je osvajala čak četiri puta u svojoj karijeri.

- Moram da kažem da sam prve korake napravila na Beogradskom maratonu davne 1996. godine kao pionirka. Stalno sam razmišljala kako će to biti kada jednog dana odrastem, kako će izgledati moj nastup. Ponosna sam i srećna da mi se san ostvario. Hvala direktoru Darko Habušu na laskavoj tituli Ambasadora ovakvog događaja. Ovo je prijateljstvo na duge staze i verovatno će se nakon ovog događaja pojaviti neki novi klinci, naslednici Olivere Jevtić - rekla je naša atletičarka za "Alo!".

AMBASADORKA MARATONA OLIVERA JEVTIĆ CITIRAJUĆI KONSTRAKTU OTKRILA: Koja li je tajna duge karijere? (VIDEO)

Masanori Jošida

 

 

Olivera je na pitanje o tajni za pripreme pred maraton citirala Anu Đurić Konstraktu, našu predstavnicu na Pesmi Evrovizije.

- Kako ono kaže Konstrakta: 'Koja li je tajna duge karijere?' (a-ha-ha). Jednostavno, upornost je presudna. Svaki maraton je značajan i važan. Ne mogu da dođem nikada kao posmatrač - zaključila je Olivera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading