Novak Đoković
Twitter/ATP tour
Novak Đoković, Foto: Twitter/ATP tour

Sada je to već stvar tradicije. Publika u londonskoj "O2 areni" bila je neprijateljski nastrojena prema Novaku Đokoviću tokom meča sa Rodžerom Federerom. Iz gledališta su se redovno čuli aplauzi kada bi Novak napravio grešku.

Zaista jedno nečuveno i sramno ponašanje, naročito kada se zna da srpski teniser ničime nije iritirao publiku.

PROČITAJTE JOŠ:

Po završetku meča mnoge teniske zvezde su izrazile šok i nezadovoljstvo takvim odnosom prema drugom reketu sveta.

"Nečuveno nepoštovanje je kada aplaudirate duplim servis greškama. To je previše. Nije problem kada publika podržava jednog tenisera, to je stvar izbora, ali mora se imati neki nivo. To je stvarno ušlo u Đokovićevu glavu, kada bi napravio duplu grešku i čuo aplauze, ta greška se ponavljala. Slomio se i od te tačke je bio van toka meča", izjavio je čuveni Britanac Greg Rusedski.

Njegova zemljakinja Anabel Kroft se složila sa tom ocenom.

"Bila sam tužna zbog Novaka. On je veliki šampion, neko ko je toliko toga ostvario. Šta treba da učini da bi imao publiku na svojoj strani? Igrao je ovde sjajan tenis i jedva da je dočekao poneki uštogljeni aplauz. Navijali su za njegove duple greške, to ga je izbacilo iz takta i povukao se u sebe. Nije mogao da 'napali' sam sebe, osetila se tuga jer je delovao izgubljeno, nije mogao protiv 20.000 ljudi", rekla je Anabel Kroft.

Davali izjave krvave glave! "Samo smo jeli hleb! Ja sam otac dvoje dece..." Pala hapšenja (VIDEO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 08:11 Nisu očekivali ovakvu dobrodošlicu. napad na Albance, Foto: Youtube/ KlanKosova Češki ultrasi napali su navijače tzv. Kosova pre meča dve ekipe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a policija je imala pune ruke posla pre i posle utakmice.

Slovakinja Danijela Hantuhova je primetila:

"Novak nije mahnuo publici kada je odlazio sa terena. Razumem njegovu frustraciju. Toliko toga je uradio za tenis, ne znam šta još treba da uradi?!", zapitala se Hantuhova.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"